מתאבנים קלים ומעוררי תיאבון להמשך הארוחה מלווים בשלושה סוגי רטבים: תמר הינדי חמוץ, קוקוס חרפרף, נענע וכוסברה פיקנטי. ניתן לבקש גם מהמלצרים מנגו מוחמץ או בשפתנו עמבה אמיתית וחריפה עשויה במקום.
לחמים הודיים בטעמים שונים עשויים בלישה ידנית ואפויים ברגע ההזמנה בתנור גחלים מיוחד
הטנדור או הברבקיו או המנגל ההודי – הינו תנור חימר המיובא מהודו מלא גחלים לוחשות השומרות על חום גבוה מאוד ומשמש לצליה ועישון במקביל.
ארוחה הודית בלי ירקות לעולם לא תהיה מושלמת. צוות אינדירה בחר לכם מתוך למעלה מ- 100 מנות שונות של ירקות את המובחרות שבהן והמקובלות ביותר בהודו.
הפניר-הגבינה ההודית המפורסמת נעשית ע”י צוות אינדירה מדי יום מחלב בקר באותן שיטות עתיקות כפי שנעשו בהודו מימים ימימה, הגבינה אינה מכילה מלח ויש בה 0% שומן.
כן, לא תאמינו יש נודלס גם בהודו באזור אחד ומיוחד על גבול נפאל הנקרא לוהגט. זה לא הנודלס שאנחנו רגילים בארץ, אלא טעם שונה ומיוחד. כדאי לנסות ואולי להתרגל.
האורז הבסמטי הגדל במישורים הגדולים למרגלות ההימליה ידוע בניחוחו וטעמו המיוחד. הבישול האיטי מאפשר לעוף, לירקות או לבשר להתבשל בנוזלים המופרשים מהם.
א – ה 12:00 – 22:30
ו – שבת - 13:00 – 24:00
לכל נושא אחר מלאו את הטופס ונחזור אליכם בהקדם: