מתאבנים קלים ומעוררי תיאבון להמשך הארוחה מלווים בשלושה סוגי רטבים: תמר הינדי חמוץ, קוקוס חרפרף, נענע וכוסברה פיקנטי. ניתן לבקש גם מהמלצרים מנגו מוחמץ או בשפתנו עמבה אמיתית וחריפה עשויה במקום.
לחמים הודיים בטעמים שונים עשויים בלישה ידנית ואפויים ברגע ההזמנה בתנור גחלים מיוחד
האורז הבסמטי הגדל במישורים הגדולים למרגלות ההימליה ידוע בניחוחו וטעמו המיוחד. הבישול האיטי מאפשר לעוף, לירקות או לבשר להתבשל בנוזלים המופרשים מהם.
תוספת טופו – 75 ש”ח
א – ה 12:00 – 22:30
ו – שבת - 13:00 – 24:00
לכל נושא אחר מלאו את הטופס ונחזור אליכם בהקדם: