תפריט טבעוני

מנות ראשונות

מתאבנים קלים ומעוררי תיאבון להמשך הארוחה מלווים בשלושה סוגי רטבים: תמר הינדי חמוץ, קוקוס חרפרף, נענע וכוסברה פיקנטי. ניתן לבקש גם מהמלצרים מנגו מוחמץ או בשפתנו עמבה אמיתית וחריפה עשויה במקום.

  • סמוסה
    סמוסה ירקות
    35
    בצק דמוי פירמידה ממולא בתפוחי אדמה וירקות (2 יח)
  • מונגדאל-פקורה
    מונגדאל פאקורי
    33
    הפלאפל ההודי המפורסם, כדורי ירקות מצופים בקמח חומוס, סומסום ותבלינים (8 יח’)
  • פקורה-ירקות-2
    פקורה ירקות
    33
    מבחר ירקות מצופים בקמח עדשים ומטוגנים. מומלץ לאכול בתוספת הרטבים שעל השולחן.
  • אוניון-באג_יה
    בג'יה בצל
    33
    מבחר ירקות מצופים בקמח עדשים ומטוגנים. מומלץ לאכול בתוספת הרטבים שעל השולחן.
  • מיקס-סטרטר-(2)
    פלטה מעורבת
    75
    מונגדאל פאקורי, פקורה ירקות, בג'יה בצל וכנפי עוף פקורה

מרק

  • מרק-עדשים
    מרק דאל עדשים
    32
    מרק עדשים ױרקות כתושים

סלטים

  • סלט ירקות של פעם
    32
    מעורב מתובל ברוטב שום ושמן זית טהור
  • סלט עגבניות
    32
    עגבניות, בצל, שאלוט, כוסברה ושמן זית טהור

לחמים מהטנדור

לחמים הודיים בטעמים שונים עשויים בלישה ידנית ואפויים ברגע ההזמנה בתנור גחלים מיוחד

  • נאן רגיל
    12
  • נאן-שום
    נאן שום
    15
    שום ונענע מעל הלחם ההודי
  • פאפדם
    פפאדם
    15
    לחם דקיק עשוי מקמח עדשים
  • באטורה
    באטורה
    15
    נאן בטיגון עמוק, קצת שמנוני אך טעים להפליא
  • קולצ‘ה ירקות
    35
    לחם הודי ממולא ירקות מבושלים
  • קולצ‘ה בצל
    35
    נאן במילוי בצל מגורד ותבלינים
  • נאן-קשמירי
    נאן קשמירי
    35
    במילוי פירות ואגוזי קשיו

משדה האורז

האורז הבסמטי הגדל במישורים הגדולים למרגלות ההימליה ידוע בניחוחו וטעמו המיוחד. הבישול האיטי מאפשר לעוף, לירקות או לבשר להתבשל בנוזלים המופרשים מהם.

  • אורז בסמטי
    23
    אורז הודי עם זעפרן
  • ביראני-ירקות
    ביריאני ירקות
    59
    מבחר ירקות מבושלים עם אורז בסמטי
  • קשמירי פלאו
    59
    אורז מצפון הודו מחבל קשמיר עשיר בפירות

גינת המטבח

תוספת טופו – 75 ש”ח

  • קארי ירקות מעורבים
    55
    מבחר ירקות ברוטב קארי נוסח בומביי
  • נאוראטון קורמה
    55
    מבחר ירקות מבושלים עם פירות ורוטב קורמה
  • אלו-גובי
    אלו-גובי
    55
    פרחי כרובית צעירה וקוביות תפוחי אדמה מוקפצים קלות בתבלינים הודיים וג‘ינג‘ר
  • ירקות-מאסלה
    ירקות מסלה
    55
    ירקות מעורבים ברוטב קטיפתי
  • אלו-פאלק
    אלו פאלק
    55
    תרד מבושל עם תפוחי אדמה או אפונה ותבלינים
  • דאל מקאני
    55
    תבשיל מספר 1 בהודו. עדשים שחורים (יבוא מיוחד) שבושלו כל הלילה על גחלים בתוספת תבלינים מיוחדים
  • צ‘נה מסאלה
    55
    גרגרי חומוס ברוטב מסאלה פיקנטי, להיט בהודו!!!
  • ירקות ג‘לפרזי
    55
    מבחר ירקות העונה מוקפצים ברוטב פיקנטי
  • אלו-מטר
    אלו מטר
    55
    אפונה ותפוחי אדמה ברוטב עדין
  • פאלק-פטריות
    פאלק פטריות
    55
    תבשיל מסורתי של תרד ופטריות בתיבול קל של ג‘ינג‘ר וצ‘ילי ירוק
  • חצילים בארטה
    55
    תבשיל חצילים יחודי לאזור פנג‘ב - שילוב של עישון החציל, קלייתו ובישולו ברוטב מתובל
  • תפו“א קטמנדו
    55
    קוביות תפו“א ובטטה מוקפצים בסגנון הודי נאפלי (המלצת השף)
Call Now Button